loading
Affiliate program

Dodatno zaradite

Partnerstvo za profit

Varijanta A

Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite. Affilate program baziran je na principu preporuka, tj. oslanja se na vašu sposobnost za prodaju i našu sposobnost za stvaranje uspješne web stranice.

Za svakog novog klijenta do kojeg smo došli putem vaše preporuke plaćamo proviziju od 20% od neto dogovorene cijene za projekte do 2500 € (bez PDV-a).
Uplatu vršimo na vaš žiro ili tekući račun.

Način plaćanja
S potencijalnim kupcem dogovara se posao, u kojem se predviđa plaćanje usluge u tri obroka:
1. avans od 20%
2. iznos od 30% po završetku usuglašavanja i prihvaćanja dizajna
3. ostatak od 50%, osam dana po ispostavi računa, po završetku posla.
Nakon što kupac uplati prvi dio avansa od 20%, u roku od osam dana od uplate obvezujemo se platiti vam proviziju u iznosu od 20% od neto dogovorene cijene. Isto tako predočit ćemo vam avansni račun (od 20%) poslan novom kupcu iz kojeg će biti vidljiva dogovorena cijena.

Za projekte u vrijednosti iznad 2500 € + PDV plaćamo proviziju u iznosu od 15%.
Za više informacija, pošaljite nam e-mail na [email protected].


Varijanta B

Postoji mogućnost da vi kao prodavatelj naših usluga odredite konačnu cijenu izrade web stranice, nakon što vam mi ponudimo našu minimalnu cijenu za konkretan projekt.
Tada provizija nije fiksno definirana. U ovom slučaju plaćanje projekta ide preko vašeg poslovnog računa.
Za svaku web stranicu potrebno je poslati okvirnu specifikaciju.

Ostale informacije

Sve o nama na jednom mjestu

Tijekom zadnjih 15 godina izgradili smo mrežu svojih poslovnih suradnika temeljenu na obostranom povjerenju. Način suradnje s našim klijentima, poslovnim partnerima i novim zaposlenicima opisan je u nastavku.

Proces izrade web stranica

Proces izrade web stranica

U procesu izrade web stranice u stalnom smo kontaktu s našim klijentima, razmjenjujemo ideje i prijedloge koji bi u konačnici dobili najprihvatljivije rješenje. Većina naših klijenata kontaktirala nas je putem preporuke.
Detaljnije
Partnerstvo i suradnja

Partnerstvo i suradnja

Trebate web partnera koji može pružiti vama i vašim klijentima vrhunsku uslugu i profesionalna rješenja? Na pravom ste mjestu. Poslovni partneri su od posebne važnosti za nas zbog čega smo razvili mrežu suradnika kako...
Detaljnije
Zaposlenja

Zaposlenja

Svjesni smo činjenice da je uspjeh firme uvjetovan znanjem i talentom njenih zaposlenika. Samo uz maksimalno zalaganje i iskustvo zaposlenika moguć je uspjeh firme u cjelini.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: