loading
Partnerstvo i suradnja

Web partner

Partnerstvo i suradnja

Trebate web partnera koji može pružiti vama i vašim klijentima vrhunsku uslugu i profesionalna rješenja? Na pravom ste mjestu. Poslovni partneri su od posebne važnosti za nas zbog čega smo razvili mrežu suradnika kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Naše područje djelovanja je web dizajn, razvoj web aplikacija i web marketing. Svojim klijentima nudimo cjelovita rješenja, ali i preuzimanje dijelova projekta po sistemu outsourcinga. Naše usluge idealne su za sve koji nemaju mogućnost stalnog zapošljavanja programera i dizajnera, te za one koji traže suradnike i partnere s kojima će optimizirati svoje poslovanje i na tržištu djelovati sinergijski. Lupus Art Net rado surađuje s tvrtkama komplementarnih proizvoda i usluga kako bi u zajedničkom nastupu brže postigao zacrtani cilj: osvajanje vodeće tržišne pozicije. Posjedujemo znanje i iskustvo,  te smo otvoreni za sve vrste suradnje.
Najveći dio poslovanja tvrtke Lupus Art Net trenutno zauzimaju web programiranje po mjeri i dobavljanje CMS programskih rješenja za samostalno upravljanje sadržajem.
Cijene svih naših usluga za potrebe partnerske tvrtke su umanjene za 20%.
Sitne usluge čija satnica nije veća od 1h ne naplaćujemo partner tvrtkama.


Stojimo vam na raspolaganju ako želite

 • kompletirati predstavljanje i optimizirati poslovanje vaše tvrtke na Internetu
 • proširiti vašu ponudu dodatnim uslugama iz našeg portfolija
 • realizirati vlastite ideje i projekte na Internetu, a ne znate kako.

Naši najčešći partneri i klijenti su:

 • grafički dizajneri koji se bave web dizajnom, a nemaju vlastite programere
 • marketinške i PR agencije s kojima zajedno kreiramo kompletnu ponudu web dizajna i web programiranja za njihove klijente
 • tvrtke koje se bave programiranjem i traže partnera za izradu web dizajna
 • tvrtke koje prodaju Internet usluge ili specijalizirana rješenja za Internet (hosting tvrtke ili sl.), a trebaju partnera za web dizajn i programiranje


Partner lista

U nastavku pogledajte našu listu partnera:

 • Akter public d.o.o.
 • Exstomedia d.o.o.
 • Punkt studio d.o.o.
 • Agensa public d.o.o.
 • Kreta d.o.o.

Ostale informacije

Sve o nama na jednom mjestu

Tijekom zadnjih 15 godina izgradili smo mrežu svojih poslovnih suradnika temeljenu na obostranom povjerenju. Način suradnje s našim klijentima, poslovnim partnerima i novim zaposlenicima opisan je u nastavku.

Proces izrade web stranica

Proces izrade web stranica

U procesu izrade web stranice u stalnom smo kontaktu s našim klijentima, razmjenjujemo ideje i prijedloge koji bi u konačnici dobili najprihvatljivije rješenje. Većina naših klijenata kontaktirala nas je putem preporuke.
Detaljnije
Affiliate program

Affiliate program

Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite. Affilate program baziran je na principu preporuka, tj. oslanja se na vašu sposobnost za prodaju i našu sposobnost za stvaranje uspješne web stranice.
Detaljnije
Zaposlenja

Zaposlenja

Svjesni smo činjenice da je uspjeh firme uvjetovan znanjem i talentom njenih zaposlenika. Samo uz maksimalno zalaganje i iskustvo zaposlenika moguć je uspjeh firme u cjelini.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: