loading
Što i kako radimo

Što i kako radimo

Uvod

Lupus Art Net je tvrtka osnovana 2006. godine u Zagrebu, specijalizirana za web dizajn, razvoj web aplikacija i web marketing. Web stranice izrađujemo prema vašim zahtjevima i specifikaciji. U procesu izrade web stranice u stalnom smo kontaktu s našim klijentima, razmjenjujemo ideje i prijedloge koji bi u konačnici dobili najprihvatljivije riješenje.
Većina naših klijenata kontaktirala nas je putem preporuke. Naš odnos prema klijentu teži dugoročnom partnerstvu temeljenom na povjerenju, uzajamnom uvažavanju i poslovnoj etici.
Naša ambicija je da zadovolji vaše zahtjeve i premašiti vaša očekivanja. Radujemo se vašem uspjehu.

Svakom novom projektu pristupamo s posebnom pažnjom, od planiranja do završetka. Proces izrade prilagođavamo specifičnim potrebama i ciljevima svakog klijenta. Za velike, dizajn intenzivne angažmane, naš proces izrade obično uključuje sljedeće korake:

  • Planiranje / istraživanje / konzultacije
  • Dizajn
  • Kodiranje / programiranje
  • Osiguranje kvalitete / testiranje
  • Pokretanje stranice

Planiranje / istraživanje / konzultacije

Temelj uspješnosti web stranice počinje s detaljnim planiranjem, istraživanjem i konzultiranjem koji za cilj ima stvaranje optimalne i funkcionalne web arhitekture. Pomoću ulaznih informacija dobivenih od strane klijenta, kreirat ćemo intuitivnu navigacijsku strukturu i visoko učinkovito dizajnersko sučelje, posebno skrojeno za vašu ciljanu publiku. Na kraju procesa razvoja projekta, ne samo da ćete imati dobar proizvod, već i sveobuhvatan plan koji ćete koristiti kao temelj za buduće proširenje proizvoda.

Web dizajn

Estetski elementi stranice su ono što daje osobnost stranici i prvi dojam (i najvažniji) koji utječe na korisnika. Estetika također igra važnu ulogu u upotrebljivosti. Mjesta koja su privlačna percipiraju se kao više važna i upotrebljiva čak i onda kada nisu. Nakon predstavljanja prijedloga dizajna i odobrenja od strane klijenta počinjemo s kodiranjem stranice.

Kodiranje / programiranje

Kodiranje vršimo profesionalno prema W3C standardima. Paralelno s kodiranjem odrađuje se i SEO dio (optimizacija za tražilice). Statične dijelove vaših web stranica izradit ćemo korištenjem HTML tagova i CSS stilova kako bismo razdvojili dizajn od sadržaja i povećali brzinu učitavanja stranice . CSS pruža mogućnost logičkog strukturiranja podatka na stranici i povećava preglednost koda. Programiranje dinamičnog dijela sadržaja ostvaren je kombinacijom PHP-a i MySQL baze podataka. JS i jQuery se koriste za povećavanje atraktivnosti web stranica.

Osiguranje kvalitete / testiranje

Na početku stranice se konfiguriraju na testnoj radnoj domeni kako bismo mogli testirati funkcionalnost stranica i ispraviti eventualne pogreške prije samog finalnog objavljivanja. Putem testne domene pružamo uvid u sve faze razvoja web stranice. Ovaj korak uključuje testiranje web stranice na različitim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrom, Safari i dr.), na obje Mac i PC platforme, te različite veličine i rezolucije monitora.

Pokretanje stranice

Nakon provjere kvalitete, stranice se postavljaju na stvarnu domenu i hosting.

Vezani linkovi

U nastavku pogledajte ostale linkove 'O nama', a za dodatne informacije molimo kontaktirate nas.

Affiliate program

Affiliate program

Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite. Affilate program baziran je na principu preporuka, tj. oslanja se na vašu sposobnost za prodaju i našu sposobnost za stvaranje uspješne web stranice. Za svakog novog klijenta do kojeg smo...
Partnerstvo i suradnja

Partnerstvo i suradnja

Trebate web partnera koji može pružiti vama i vašim klijentima vrhunsku uslugu i profesionalna rješenja? Na pravom ste mjestu. Poslovni partneri su od posebne važnosti za nas zbog čega smo razvili mrežu suradnika kako u zemlji tako i u inozemstvu.
Zaposlenja

Zaposlenja

Svjesni smo činjenice da je uspjeh firme uvjetovan znanjem i talentom njenih zaposlenika. Samo uz maksimalno zalaganje i iskustvo zaposlenika moguć je uspjeh firme u cjelini. Uzimajući u obzir navedeno, naša politika zapošljavanja u potpunosti...
Novosti

Novosti

Ukoliko želite biti u toku i pratiti sve aktualnosti vezane za naše poslovanje, referentne radove ili društvena događanja, svakako pogledajte našu listu novosti.

Zatražite ponudu

Zanima vas cijena izrade web stranice?
Kontaktirajte nas i zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas!
Poslat ćemo vam ponudu s planom za koji mislimo da će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Zatražite ponudu za izradu web stranice
Zatražite ponudu za izradu web stranice

Izdvojeni klijenti

U nastavku pogledajte listu naših izdvojenih klijenata: