loading
Što i kako radimo

Odnos temeljen na povjerenju

Što i kako radimo

Lupus Art Net je tvrtka osnovana 2006. godine u Zagrebu, specijalizirana za web dizajn, razvoj web aplikacija i web marketing. Web stranice izrađujemo prema vašim zahtjevima i specifikaciji.

U procesu izrade web stranice u stalnom smo kontaktu s našim klijentima, razmjenjujemo ideje i prijedloge koji bi u konačnici dobili najprihvatljivije rješenje.Većina naših klijenata kontaktirala nas je putem preporuke. Naš odnos prema klijentu teži dugoročnom partnerstvu temeljenom na povjerenju, uzajamnom uvažavanju i poslovnoj etici.
Naša ambicija je da zadovolji vaše zahtjeve i premaši vaša očekivanja. Radujemo se vašem uspjehu.

Svakom novom projektu pristupamo s posebnom pažnjom, od planiranja do završetka. Proces izrade prilagođavamo specifičnim potrebama i ciljevima svakog klijenta. Za velike, dizajn intenzivne angažmane, naš proces izrade obično uključuje sljedeće korake:

  • Planiranje / istraživanje / konzultacije
  • Dizajn
  • Kodiranje / programiranje
  • Osiguranje kvalitete / testiranje
  • Pokretanje stranice


Planiranje / istraživanje / konzultacije

Temelj uspješnosti web stranice počinje s detaljnim planiranjem, istraživanjem i konzultiranjem koji za cilj ima stvaranje optimalne i funkcionalne web arhitekture. Pomoću ulaznih informacija dobivenih od strane klijenta, kreirat ćemo intuitivnu navigacijsku strukturu i visoko učinkovito dizajnersko sučelje, posebno skrojeno za vašu ciljanu publiku. Na kraju procesa razvoja projekta, ne samo da ćete imati dobar proizvod, već i sveobuhvatan plan koji ćete koristiti kao temelj za buduće proširenje proizvoda.


Web dizajn

Estetski elementi stranice su ono što daje osobnost stranici i prvi dojam (i najvažniji) koji utječe na korisnika. Estetika također igra važnu ulogu u upotrebljivosti. Mjesta koja su privlačna percipiraju se kao više važna i upotrebljiva čak i onda kada nisu. Nakon predstavljanja prijedloga dizajna i odobrenja od strane klijenta počinjemo s kodiranjem stranice.


Kodiranje / programiranje

Kodiranje vršimo profesionalno prema W3C standardima. Paralelno s kodiranjem odrađuje se i SEO dio (optimizacija za tražilice). Statične dijelove vaših web stranica izradit ćemo korištenjem HTML tagova i CSS stilova kako bismo razdvojili dizajn od sadržaja i povećali brzinu učitavanja stranice . CSS pruža mogućnost logičkog strukturiranja podatka na stranici i povećava preglednost koda. Programiranje dinamičnog dijela sadržaja ostvaren je kombinacijom PHP-a i MySQL baze podataka. JS i jQuery se koriste za povećavanje atraktivnosti web stranica.


Osiguranje kvalitete / testiranje

Na početku stranice se konfiguriraju na testnoj radnoj domeni kako bismo mogli testirati funkcionalnost stranica i ispraviti eventualne pogreške prije samog finalnog objavljivanja. Putem testne domene pružamo uvid u sve faze razvoja web stranice. Ovaj korak uključuje testiranje web stranice na različitim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrom, Safari i dr.), na obje Mac i PC platforme, te različite veličine i rezolucije monitora.


Pokretanje stranice

Nakon provjere kvalitete, stranice se postavljaju na stvarnu domenu i hosting.

Ostale informacije

Sve o nama na jednom mjestu

Tijekom zadnjih 15 godina izgradili smo mrežu svojih poslovnih suradnika temeljenu na obostranom povjerenju. Način suradnje s našim klijentima, poslovnim partnerima i novim zaposlenicima opisan je u nastavku.

Affiliate program

Affiliate program

Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite. Affilate program baziran je na principu preporuka, tj. oslanja se na vašu sposobnost za prodaju i našu sposobnost za stvaranje uspješne web stranice.
Detaljnije
Partnerstvo i suradnja

Partnerstvo i suradnja

Trebate web partnera koji može pružiti vama i vašim klijentima vrhunsku uslugu i profesionalna rješenja? Na pravom ste mjestu. Poslovni partneri su od posebne važnosti za nas zbog čega smo razvili mrežu suradnika kako...
Detaljnije
Zaposlenja

Zaposlenja

Svjesni smo činjenice da je uspjeh firme uvjetovan znanjem i talentom njenih zaposlenika. Samo uz maksimalno zalaganje i iskustvo zaposlenika moguć je uspjeh firme u cjelini.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: