loading

Zadnja događanja

Poslovne aktualnosti

Tri nove web stranice

Nekoliko je novih projekata iza nas: Apartmani Pape, Chamber Health Care i Jabooka.
Apartmani Pape, privatni obiteljski turistički objekt svojim gostima nudi studio apartmane, apartmane i sobe uređene u živopisnim bojama u art deco stilu u blizini centra grada. Već više od 10 godina vode se samo jednim načelom u poslovanju- maksimalno zadovoljstvo svakog gosta. Web site je prilagođen uređajima svih dimenzija, kodiran najnovijim web tehnologijama, a administracija web site-a riješena je našim Lupus CMS sustavom.

Chamber Health Care, švedska je tvrtka koja se bavi pitanjem zdravstvene skrbi. Web site je izrađen kao "one page site", s jednostavnom navigacijskom strukturom, responzivnim dizajnom koji korisniku omogućava brz pristup informacijama na svim uređajima (desktop računalima, tabletima i mobitelima).

Jabooka je web site koji nudi mnoštvo zanimljivih i poučnih proizvoda za vas i vašu djecu. Slikovnice, knjige, bilježnice, plakati, puzzle, kalendari i još mnogo toga moguće je kupiti u web trgovini na jabooka.net. Još je zanimljive to što se proizvodi mogu personalizirati vašim imenima i slikama vaše obitelji te time postaju savršeni i originalni pokloni za vaše najmilije. Od spomenute web trgovine koja vam omogućava sigurnu kupovinu iz vašeg doma, izdvojili bi dizajn koji je u potpunosti prilagođen sadržaju i temi kojom se bavi jabooka. Veselo, šareno i zabavno, a uz to dobro organizirano i korisniku jednostavno za surfanje. Web je također prilagođen uređajima svih dimenzija, a pokreče ga LupusCMS sustav, koji korisniku omogućava jednostavnu izmjenu cijelog sadržaja.