loading
Vizualni identitet tvrtki

Vizualni identitet tvrtki

Kako postati primijećen

U današnjem svijetu jakog tržišnog natjecanja sve je teže postati primijećen. U tome pomaže snažan vizualni identitet. Izgradnjom kvalitetnog vizualnog identiteta za svoju tvrtku, puno je jednostavnije lansiranje novih proizvoda i usluga uz postojeće linije. Vizualni identitet omogućava uštedu novca predviđenog za oglašavanje, bilo da je riječ o novom proizvodu ili usluzi. Uspješan vizualni identitet stvara trajan dojam i u konačnici ojačava brand. To je temeljni dio marketinške komunikacije bez koje se ne može.

U stvaranju vizualnog identiteta, najčešće se počinje s logom, najprepoznatljivijim elementom bilo koje marke. Logo dizajn je temelj na kojem je vizualni identitet izgrađen. To je često prva stvar koju javnost prepoznaje o tvrtki, zbog čega ima izrazito važnu ulogu u procesu stvaranja novog imidža.
Na drugoj strani, loše dizajniran logotip može poništiti sav teško uloženi trud u promicanju branda. Ako dizajn logoa i ostalih elemenata vizualnog identiteta nisu zanimljivi i osebujni, ne daju mogućnost da vas istaknu od konkurencije, vaše marketinške aktivnosti neće postići velik uspjeh.

Što vam možemo ponuditi

Kroz unaprijed definirane faze, stvaramo novi vizualni identitet ili osvježavamo postojeći na osnovu ideja, smjernica i povratnih informacija dobivenih od naših klijenata. Pomažemo našim klijentima da poruke o svojim proizvodima i uslugama plasiraju putem inovativnih i kreativnih dizajnerskih rješenja, korištenjem naprednih tehnologija grafičkog dizajna .

Možemo vam ponuditi sljedeće usluge grafičkog dizajna:

  • Dizajn loga
  • Vizit karte
  • Korporativni memorandum, faktura, fax, i pečat
  • Različiti formati omotnica
  • Oglasne ploče
  • Omot za CD/DVD
  • itd.

S krajnjom predanošću, naša volja je pomoći vašem poslovanju stvarajući za vašu firmu potpuno novi i svjež izgled koji će vas učiniti prepoznatljivim i primijećenim u odnosu na konkurenciju.

Ostale usluge

U nastavku pogledajte sve naše usluge, a za dodatne informacije molimo kontaktirate nas.

Web dizajn

Web dizajn

U vremenu u kojem živimo tvrtke s profesionalnim i dobro dizajniranim web stranicama uvijek su korak ispred konkurencije. Prema posljednjim istraživanjima sve veći broj osoba u potrazi za nekim proizvodom ili uslugom iste će prvo potražiti na...
Responsive web dizajn

Responsive web dizajn

Novi algoritam za mobilno pretraživanje određuje kako su stranice rangirane u pretrazi, odnosno preporučuje samo one stranice koje su prilagođene ekranu. Ovo je jedna od najznačanijih promjena koju je Google ikada napravio u statistici pretraga.
Razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija je oduvijek bio žarište našeg interesa. Iskusni smo u razvoju naprednih web aplikacija s kompleksnom poslovnom logikom koja obrađuje velike količine podataka i transakcija. Programiranje izvodimo kombinacijom PHP jezika i...
SEO optimizacija i web marketing

SEO optimizacija i web marketing

Optimizacija za pretraživačke servise proces je poboljšanja količine i kvalitete prometa s pretraživača prema jednoj web stranici putem „prirodnih“ („organskih“ ili „algoritamskih“) rezultata pretraživanja. Što se stranica ranije prikaže na...
Izrada bannera

Izrada bannera

Kao dinamičan oblik oglašavanja na internetu, banneri su postali ključni dio oglašavanja za sve tvrtke. Svjesni smo važnosti bannera za online oglašavanje. Isticanjem bannera vaša ponuda može biti lakše primijećena. Dizajnirat ćemo za vas...

Zatražite ponudu

Zanima vas cijena izrade web stranice?
Kontaktirajte nas i zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas!
Poslat ćemo vam ponudu s planom za koji mislimo da će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Zatražite ponudu za izradu web stranice
Zatražite ponudu za izradu web stranice

Izdvojeni klijenti

U nastavku pogledajte listu naših izdvojenih klijenata: