loading
Responsive web dizajn

Prilagodljiv web dizajn

Zašto vaša web stranica treba biti responsive

U mogućnosti smo optimizirati vaše web stranice za sve dostupne veličine zaslona i uređaja koji omogućavaju korisnicima kupnju/pregled sadržaja na bilo kojoj mobilnoj platformi s user friendly navigacijom.

Naš cilj je kreirati web stranice koje ne samo da izgledaju lijepo, moderno, čisto, već koje će vam pomoći u poslovanju i privlačenju novih potencijalnih kupaca. Responsive web dizajn igra ključnu ulogu u privlačenju posjetitelja na vašu web stranicu, zbog čega je važno da vaša web stranica bude optimizirana za učinkovit način za sve veličine zaslona, web preglednika i uređaja.
 

Važnost responsive web dizajna

Bez sumnje, budućnost interneta leži na mobilnim platformama, bilo da je riječ o iPhone, Android uređaju ili tabletu. S pojavom smartphone mobilnih uređaja internet je postao sve više atraktivan široj publici. Ovom smartphone mini revolucijom ne mogu se ignorirati promjene u navikama korisnika interneta.
U današnjem modernom društvu vaš brand treba biti vidljiv na svim uređajima koji korisnici koriste kako bi došli do traženih informacija. Danas su to sve više mobilni uređaji. Zbog toga je web stranice potrebno optimizirati za mobitele i ovaj trend je u brzom porastu.
Ako već imate web stranice pokušajte ih pogledati na mobilnom uređaju, primijetit ćete da se neće prikazati na isti način kao na običnom računalu. To je još jedan razlog zašto je važno kreirati mobilnu web lokaciju za vašu tvrtku.
 

Svojstva našeg responsive web dizajna

  • Bazirane su na Bootstrap frameworku, HTML5/CSS3 i PHP-u
  • Kompatibilne su sa svim glavnim mobilnim platformama - iOS, Android, BlackBerry, Palm WebOS, Nokia / Symbian, Windows Mobile, Bada, Meego
  • Zauzimaju mali memorijski prostor (12k komprimiran za sve mobilne funkcije) i minimalan utjecaj prikaza fotografija na brzinu učitavanja stranice.
  • HTML5 Markup-driven konfiguracija stranica pri kojima su zahtjevi kodiranja pojednostavljeni.
  • Pristup svojstvima kao što su WAI-ARIA također su uključeni kako bi se osiguralo da stranice rade za čitače zaslona (npr. VoiceOver u IOS).
  • Kontrole su s touch-optimizirane...

Klikom na link pogledajte naš web dizajn portfolio.

Zatražite ponudu za izradu web stranice

Ostale usluge

Sve usluge na jednom mjestu

Naše web usluge pomažu vam da ostvarite svoje poslovne aspiracije.
Specijalizirani smo za usluge: web dizajna, internet marketinga i razvoja web aplikacija za tvrtke svih veličina. U nastavku pogledajte listu usluga koje nudimo:

Web dizajn

Web dizajn

Web dizajn je područje našeg djelovanja, a sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje krajnjem korisniku.
Detaljnije
Razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija je oduvijek bio žarište našeg interesa. Iskusni smo u razvoju naprednih web aplikacija s kompleksnom poslovnom logikom koja obrađuje velike količine podataka i transakcija.
Detaljnije
Web marketing

Web marketing

Optimizacija za pretraživačke servise proces je poboljšanja količine i kvalitete prometa s pretraživača prema jednoj web stranici putem „prirodnih“ („organskih“ ili „algoritamskih“) rezultata pretraživanja.
Detaljnije
Vizualni identitet tvrtki

Vizualni identitet tvrtki

Pomažemo našim klijentima da svoje proizvode i usluge plasiraju putem inovativnih i kreativnih dizajnerskih rješenja, korištenjem naprednih tehnologija grafičkog dizajna.
Detaljnije
Pisanje tekstova za web stranicu

Pisanje tekstova za web stranicu

Ako ste vlasnik web stranice, sigurno znate koliko je važno imati dobro napisane tekstove koji će privući pažnju posjetitelja i zadržati ih na vašoj stranici. Osim toga, kvalitetni tekstovi pomažu u rangiranju...
Detaljnije
Izrada web bannera

Izrada web bannera

Kao dinamičan oblik oglašavanja na internetu, banneri su postali ključni dio oglašavanja za sve tvrtke. Svjesni smo važnosti bannera za online oglašavanje. Isticanjem bannera vaša ponuda može biti lakše primijećena.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: