loading

Kako radimo

Detaljnije informacije o nama

Veselimo se suradnji s novim i postojećim klijentima, stalnim poslovnim partnerima, te novim zaposlenicima, a za cilj imamo razvoj dugoročne suradnje temeljene na obostranom povjerenju. U nastavku je detaljnije opisano kako i što radimo i na koji način ostvarujemo suradnju.

Proces izrade web stranica

Što i kako radimo

Proces izrade web stranica

U procesu izrade web stranice u stalnom smo kontaktu s našim klijentima, razmjenjujemo ideje i prijedloge koji bi u konačnici dobili najprihvatljivije rješenje. Većina naših klijenata kontaktirala nas je putem preporuke.
Detaljnije
Affiliate program

Dodatno zaradite

Affiliate program

Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite. Affilate program baziran je na principu preporuka, tj. oslanja se na vašu sposobnost za prodaju i našu sposobnost za stvaranje uspješne web stranice.
Detaljnije
Partnerstvo i suradnja

Web partner

Partnerstvo i suradnja

Trebate web partnera koji može pružiti vama i vašim klijentima vrhunsku uslugu i profesionalna rješenja? Na pravom ste mjestu. Poslovni partneri su od posebne važnosti za nas zbog čega smo razvili mrežu suradnika kako...
Detaljnije
Zaposlenja

Novi posao

Zaposlenja

Svjesni smo činjenice da je uspjeh firme uvjetovan znanjem i talentom njenih zaposlenika. Samo uz maksimalno zalaganje i iskustvo zaposlenika moguć je uspjeh firme u cjelini.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: