loading
Razvoj web aplikacija

MVC arhitektura

Iskusni u razvoju naprednih web aplikacija

Razvoj web aplikacija je oduvijek bio žarište našeg interesa. Iskusni smo u razvoju naprednih web aplikacija s kompleksnom poslovnom logikom koja obrađuje velike količine podataka i transakcija.

Programiranje izvodimo kombinacijom PHP jezika (CakePHP framework) i MySQL baze podataka. Pri programiranju koristimo MVC arhitekturu. MVC arhitektura (Model-View-Controller) pomaže razdvajanju programskog koda po logičkim cjelinama, čini programski kod preglednijim i brže gradi  web aplikacije.


Svojstva CakePHP-a

CakePHP ima nekoliko značajki koje ga čine dobrim izborom za razvoj web aplikacija:

 • Novi ORM (Model layer u potpunosti je redizajniran) - podijeljen je na dva primarna tipa objekta: "table objects" - omogućavaju funkcionalnosti kao što su spremanje, brisanje, uređivanje svih zapisa u bazi podataka, kreiranje relacija između objekata i sl.
 • Entities - predstavlja jedinstven zapis u bazi podataka i omogućava nam kreiranje funkcionalnosti samo za taj zapis.
 • MVC konvencija - programski kod je raspoređen na najbolji mogući način, planiranje strukture aplikacije i programskog koda unaprijed je definirano i omogućava nam jednostavno dodavanje novih modula i izmjenu postojećeg koda.
 • Sigurnost aplikacije - CakePHP dolazi s mnogo ugrađenih alata (validacija korisničkog unosa podataka, CSRF i SQL injection zaštita, XSS prevencija...) koji nam omogućavaju visok stupanj sigurnosti aplikacije.
 • Općenite značajke kao što su: translation modul, brži i fleksibilniji routing sustav, jednostavan pristup bazi podataka, cashing, poboljšan sustav za internacionalizaciju, poboljšan sustav otklanjanja pogrešaka (debugging toolbar), composer (pojednostavljuje instalaciju frameworka), "code generation", "scaffolding" uvelike ubrzavaju izradu svake aplikacije
 • Minimalna konfiguracija - nema kompliciranih XML i YAML datoteka, dovoljno je u .php datoteci upisati podatke o povezivanju s bazom podataka i spremni smo za početak
 • Sekcije - Razvio je sekcije za Ajax, JavaScript, HTML Forms itd.
 • Validacija podataka - Pruža snažnu fleksibilnu mogućnost provjere valjanosti podataka
 • Brzina - CakePHP smanjuje trošak izrade web stranica i aplikacije gradi puno brže
 • SEO - Search Engine Optimization je dio LupusCMS-a
 • MIT licenca - omogućava nam korištenje frameworka u komercijalnim aplikacijama


Shematski prikaz CakePHP-a

Pri programiranju koristimo sljedeće web tehnologije:

 • PHP (CakePHP) i MySQL web razvoj
 • HTML / XHTML / CSS
 • Javascript / jQuery / Bootstrap
 • AJAX

Garancija na predano rješenje je 3 godine. U tom roku obvezujemo se ispraviti sve pogreške koje se javljaju u radu sa sustavom, a nisu prouzročene neispravnom upotrebom od strane korisnika ili kvarom na poslužitelju.

Zatražite ponudu za izradu web stranice

Ostale usluge

Sve usluge na jednom mjestu

Naše web usluge pomažu vam da ostvarite svoje poslovne aspiracije.
Specijalizirani smo za usluge: web dizajna, internet marketinga i razvoja web aplikacija za tvrtke svih veličina. U nastavku pogledajte listu usluga koje nudimo:

Web dizajn

Web dizajn

Web dizajn je područje našeg djelovanja, a sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje krajnjem korisniku.
Detaljnije
Responsive web dizajn

Responsive web dizajn

U mogućnosti smo optimizirati vaše web stranice za sve dostupne veličine zaslona i uređaja koji omogućavaju korisnicima kupnju/pregled sadržaja na bilo kojoj mobilnoj platformi s user friendly navigacijom.
Detaljnije
Web marketing

Web marketing

Optimizacija za pretraživačke servise proces je poboljšanja količine i kvalitete prometa s pretraživača prema jednoj web stranici putem „prirodnih“ („organskih“ ili „algoritamskih“) rezultata pretraživanja.
Detaljnije
Vizualni identitet tvrtki

Vizualni identitet tvrtki

Pomažemo našim klijentima da svoje proizvode i usluge plasiraju putem inovativnih i kreativnih dizajnerskih rješenja, korištenjem naprednih tehnologija grafičkog dizajna.
Detaljnije
Pisanje tekstova za web stranicu

Pisanje tekstova za web stranicu

Ako ste vlasnik web stranice, sigurno znate koliko je važno imati dobro napisane tekstove koji će privući pažnju posjetitelja i zadržati ih na vašoj stranici. Osim toga, kvalitetni tekstovi pomažu u rangiranju...
Detaljnije
Izrada web bannera

Izrada web bannera

Kao dinamičan oblik oglašavanja na internetu, banneri su postali ključni dio oglašavanja za sve tvrtke. Svjesni smo važnosti bannera za online oglašavanje. Isticanjem bannera vaša ponuda može biti lakše primijećena.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: