loading
Izrada web trgovine

Web shop

Izrada web trgovine

Odlučili ste se iskoristiti sve mogućnosti modernih tehnologija i znatno sebi olakšati poslovanje, a samim time steći prednost u odnosu na žestoku konkurenciju? Tada je posjedovanje web trgovine svakako ono što vašem poslovanju treba.

Najvažnija svojstava naše web trgovine opisana su u nastavku:

Dinamična optimizacija za tražilice

Naša rješenja kvalitetno su optimizirana za tražilice (dinamična optimizacija), čineći web trgovinu i sve njezine proizvode lako dostupnim u internet pretragama.

Mogućnost nadogradnje

Sve web trgovine imaju određena zajednička svojstva, a po potrebi u mogućnosti smo ih nadograditi, te time kreirati personaliziranu aplikaciju koja će odgovarati samo vašim potrebama. Pomoći ćemo vam prilagoditi web shop stranice vašim specifičnim potrebama i osmisliti strategiju koja će poboljšati vaše poslovanje i profitabilnost. Uspješan način poslovanja putem web shopa može značajno pojednostaviti način vašeg poslovanja općenito.

POS blagajna je integrirana u web trgovinu

Proces fiskalizacije je u potpunosti automatiziran. POS blagajna je integrirana u web trgovinu, te se korisnik oko tehničkih detalja ne treba dodatno brinuti i trošiti dragocjeno vrijeme. Web trgovina taj dio rješava na brz i efikasan način povezujući se direktno s Poreznom upravom, te svaki račun u trenu postaje fiskalan i valjan prema Zakonu o fiskalizaciji.

Povezivanje web trgovine sa aplikacijom E-racuni.com

Web trgovinu je moguće sinkronizirati sa aplikacijom E-racuni.com, pa su na taj način svi računi po izdavanju automatski proknjiženi.
Putem ove aplikacije moguće je pratiti stanje proizvoda na skladištu. Jedna od najvažnijih prednosti aplikacije E-racuni.com je ta, što je cijena aplikacije nemjerljivo jeftinija od bilo kojeg ERP sustava.
Korištenje aplikacije E-racuni.com za krajnjeg korisnika je vrlo jednostavno.

Responsive web dizajn

Što se tiče vizualnoga dijela, web trgovine su optimizirane za sve današnje preglednike, a po mogućnosti mogu biti responzivne i prilagođene uređajima svih dimenzija te time omogućavaju odlično korisničko iskustvo. Svakom rješenju pristupamo s posebnom pažnjom te ga krajnjem korisniku činimo jednostavnim za korištenje. Moderno, jednostavno i pristupačno glavne su značajke svih naših rješenja.

Višejezičnost

Svaka web trgovina ima mogućnost višejezičnosti, čime aplikacija postaje još otvorenija prema široj Internet publici neovisno odakle joj pristupaju.

Ostala svojstva naše web trgovine

 • Dinamična košarica, mogućnost dodavanja, uređivanja i uklanjanja svake stavke
 • Mogućnost dodavanja nadoplate za svaku stavku
 • Mogućnost dodavanja popusta za svaku stavku
 • Mogućnost dodavanja popusta za određene registrirane korisnike
 • Mogućnost popusta kroz promotivne kodove
 • Mogućnost dodavanja, izmjene i uklanjanja kategorija i podkategorija za sve proizvode
 • Generiranje izvješća o prodaji
 • Grafički prikaz statistike prodaje ovisno o periodu
 • Itd.

Sustavi za online naplatu kreditnih kartica (payment gateways)

Prodaja vaših proizvoda putem web shop-a obavlja se podrškom kreditnih kartica, po vašem izboru.
Neke od njih su:

 • American Express
 • Diners
 • MasterCard
 • Visa

Prodaja uz podršku kreditnih kartica omogućava vam da primate uplate za svoje proizvode od kupaca diljem svijeta.
U slučaju da se odlučite, a što je naša preporuka, za podršku kreditnih kartica, povezat ćemo vaš webshop sa sustavima za online autorizaciju kreditnih kartica: WSpay, Monri, Corvuspay ili RBA e-ToMiTreba. Uplate možete primati i putem PayPal servisa koji je u potpunosti dostupan korisnicima iz Hrvatske.

Zatražite ponudu za izradu web stranice

Ostala web rješenja

Sva web rješenja na jednom mjestu

Razvoj web aplikacija izvode kvalificirani stručnjaci u vodećim jezicima za web programiranje, osiguravajući najviše standarde kvalitete. Pomažemo klijentima u izgradnji vrhunskih, poslovno orijentiranih web rješenja.

CMS stranice za tvrtke

CMS stranice za tvrtke

Paket Web Medium namijenjen je tvrtkama kod kojih se sadržaj na web stranicama generira ovisno o zahtjevima korisnika, trenutno dostupnim podacima na web poslužitelju ili nekom trećem faktoru.
Detaljnije
Izrada web stranica za apartmane i hotele

Izrada web stranica za apartmane i hotele

Paket Web Room namijenjen je privatnim iznajmljivačima apartmana i vlasnicima hotela. Aplikacija omogućava prikazivanje više smještajnih objekata odjednom.
Detaljnije
Izrada web stranica za turističke agencije

Izrada web stranica za turističke agencije

Paket Web Tourist namijenjen je za turističke agencije, te je prilagođen za prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga vezanih uz turizam. Naše rješenje za turističke agencije znatno će olakšat i poboljšat vaše...
Detaljnije
Izrada web stranica za nekretnine

Izrada web stranica za nekretnine

Paket Web Realty namijenjen je agencijama za prodaju svih vrsta nekretnina putem interneta. Paket Web Realty obuhvaća CMS administracijsko sučelje za samostalnu izmjenu sadržaja.
Detaljnije
Web aplikacija za online naručivanje hrane

Web aplikacija za online naručivanje hrane

Paket Web Food je namijenjen restoranima i pizzerijama koje putem vlastite web stranice korisnicima omogućavaju online naručivanje hrane i pića na brz i jednostavan način.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: