loading
Web shop

Web shop

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine

Odlučili ste se iskoristiti sve mogućnosti modernih tehnologija i znatno sebi olakšati poslovanje, a samim time steći prednost u odnosu na žestoku konkurenciju? Tada je posjedovanje web trgovine svakako ono što vašem poslovanju treba.
Najvažnija svojstava naše web trgovine opisana su u nastavku:

Dinamična optimizacija za tražilice

Naša rješenja kvalitetno su optimizirana za tražilice (dinamična optimizacija), čineći web trgovinu i sve njezine proizvode lako dostupnim u internet pretragama.

Mogućnost nadogradnje

Sve web trgovine imaju određena zajednička svojstva, a po potrebi u mogućnosti smo ih nadograditi, te time kreirati personaliziranu aplikaciju koja će odgovarati samo vašim potrebama. Pomoći ćemo vam prilagoditi web shop stranice vašim specifičnim potrebama i osmisliti strategiju koja će poboljšati vaše poslovanje i profitabilnost. Uspješan način poslovanja putem web shopa može značajno pojednostaviti način vašeg poslovanja općenito.

POS blagajna je integrirana u aplikaciju

Proces fiskalizacije je u potpunosti automatiziran. POS blagajna je integrirana u aplikaciju te se korisnik oko tehničkih detalja ne treba dodatno brinuti i trošiti dragocjeno vrijeme. Web trgovina taj dio rješava na brz i efikasan način povezujući se direktno s Poreznom upravom, te svaki račun u trenu postaje fiskalan i valjan prema Zakonu o fiskalizaciji.

Responsive web dizajn

Što se tiče vizualnoga dijela, web trgovine su optimizirane za sve današnje preglednike, a po mogućnosti mogu biti responzivne i prilagođene uređajima svih dimenzija te time omogućavaju odlično korisničko iskustvo. Svakom rješenju pristupamo s posebnom pažnjom te ga krajnjem korisniku činimo jednostavnim za korištenje. Moderno, jednostavno i pristupačno glavne su značajke svih naših rješenja.

Višejezičnost

Svaka web trgovina ima mogućnost višejezičnosti, čime aplikacija postaje još otvorenija prema široj Internet publici neovisno odakle joj pristupaju.

Ostala svojstva naše web trgovine

 • Dinamična košarica, mogućnost dodavanja, uređivanja i uklanjanja svake stavke
 • Mogućnost dodavanja nadoplate za svaku stavku
 • Mogućnost dodavanja popusta za svaku stavku
 • Mogućnost dodavanja popusta za određene registrirane korisnike
 • Mogućnost popusta kroz promotivne kodove
 • Mogućnost dodavanja, izmjene i uklanjanja kategorija i podkategorija za sve proizvode
 • Generiranje izvješća o prodaji
 • Grafički prikaz statistike prodaje ovisno o periodu
 • Itd.

Sustavi za online naplatu kreditnih kartica (payment gateways)

Prodaja vaših proizvoda putem web shop-a obavlja se podrškom kreditnih kartica, po vašem izboru.
Neke od njih su:

 • American Express
 • Diners
 • MasterCard
 • Visa

Prodaja uz podršku kreditnih kartica omogućava vam da primate uplate za svoje proizvode od kupaca diljem svijeta.
U slučaju da se odlučite, a što je naša preporuka, za podršku kreditnih kartica, povezat ćemo vaš webshop sa sustavima za online autorizaciju kreditnih kartica: Corvuspay, Webteh, RBA e-ToMiTreba ili T-Com PayWay. Uplate možete primati i putem PayPal servisa koji je u potpunosti dostupan korisnicima iz Hrvatske.

zatražite ponudu za izradu web stranice

Ostali paketi

Web paketi su odlični za svakoga tko želi jednostavnu, pametnu i brzu prisutnost na webu s vrlo kratkim vremenom učitavanja i bez velikih troškova! Kakav god bio vaš budžet ili potreba, pronaći ćete prikladan paket za vašu web stranicu. Ako u tome ne uspijete, kontaktirajte nas, jer se svi paketi mogu nadograditi ili oblikovati prema vašim specifičnim potrebama. Za sve pakete dajemo mogućnost plaćanja u ratama (3 rate).

Web medium

Web medium

Web stranice za tvrtke CMS

Paket Web medium namijenjen je tvrtkama kod kojih se sadržaj na web stranicama generira ovisno o zahtjevima korisnika, trenutno dostupnim podacima na web poslužitelju ili nekom trećem faktoru. Paket Web medium obuhvaća CMS administracijsko sučelje...
Web room

Web room

Izrada web stranica za apartmane i hotele

Paket Web Room namijenjen je iznajmljivačima apartmana i vlasnicima hotela. U ovaj paket uključeno je CMS administracijsko sučelje za samostalnu izmjenu sadržaja.
Web realty

Web realty

Izrada web stranica za nekretnine

Paket Web Realty namijenjen je agencijama za prodaju svih vrsta nekretnina putem interneta. Paket Web Realty obuhvaća CMS administracijsko sučelje za samostalnu izmjenu sadržaja.
Web tourist

Web tourist

Izrada web stranica za turističke agencije

Paket Web Tourist namijenjen je za turističke agencije, te je prilagođen za prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga vezanih uz turizam. Naše rješenje za turističke agencije znatno će olakšat i poboljšat vaše poslovanje putem Interneta uz...
Web food

Web food

Web aplikacija za online naručivanje hrane

Paket Web Food namijenjen je restoranima i pizzerijama koja korisnicima omogućava online naručivanje hrane na jednostavan i intuitivan način.

Zatražite ponudu

Zanima vas cijena izrade web stranice?
Kontaktirajte nas i zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas!
Poslat ćemo vam ponudu s planom za koji mislimo da će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Zatražite ponudu za izradu web stranice
Zatražite ponudu za izradu web stranice

Izdvojeni klijenti

U nastavku pogledajte listu naših izdvojenih klijenata: