loading
Vizualni identitet tvrtki

Grafički dizajn

Sinergija za izgradnju prepoznatljivosti

U današnjem svijetu jakog tržišnog natjecanja sve je teže postati primijećen. U tome pomaže snažan vizualni identitet. Izgradnjom kvalitetnog vizualnog identiteta za svoju tvrtku, puno je jednostavnije lansiranje novih proizvoda i usluga uz postojeće linije.

Vizualni identitet omogućava uštedu novca predviđenog za oglašavanje, bilo da je riječ o novom proizvodu ili usluzi. Uspješan vizualni identitet stvara trajan dojam i u konačnici ojačava brand. To je temeljni dio marketinške komunikacije bez koje se ne može.

U stvaranju vizualnog identiteta, najčešće se počinje s logom, najprepoznatljivijim elementom bilo koje marke. Logo dizajn je temelj na kojem je vizualni identitet izgrađen. To je često prva stvar koju javnost prepoznaje o tvrtki, zbog čega ima izrazito važnu ulogu u procesu stvaranja novog imidža.
Na drugoj strani, loše dizajniran logotip može poništiti sav teško uloženi trud u promicanju branda. Ako dizajn logoa i ostalih elemenata vizualnog identiteta nisu zanimljivi i osebujni, ne daju mogućnost da vas istaknu od konkurencije, vaše marketinške aktivnosti neće postići velik uspjeh.


Što vam možemo ponuditi

Kroz unaprijed definirane faze, stvaramo novi vizualni identitet ili osvježavamo postojeći na osnovu ideja, smjernica i povratnih informacija dobivenih od naših klijenata. Pomažemo našim klijentima da poruke o svojim proizvodima i uslugama plasiraju putem inovativnih i kreativnih dizajnerskih rješenja, korištenjem naprednih tehnologija grafičkog dizajna .

Možemo vam ponuditi sljedeće usluge grafičkog dizajna:

  • Dizajn loga
  • Vizit karte
  • Korporativni memorandum, faktura, fax, i pečat
  • Različiti formati omotnica
  • Oglasne ploče
  • Omot za CD/DVD
  • itd.

S krajnjom predanošću, naša volja je pomoći vašem poslovanju stvarajući za vašu firmu potpuno novi i svjež izgled koji će vas učiniti prepoznatljivim i primijećenim u odnosu na konkurenciju.

Zatražite ponudu za izradu web stranice

Ostale usluge

Sve usluge na jednom mjestu

Naše web usluge pomažu vam da ostvarite svoje poslovne aspiracije.
Specijalizirani smo za usluge: web dizajna, internet marketinga i razvoja web aplikacija za tvrtke svih veličina. U nastavku pogledajte listu usluga koje nudimo:

Web dizajn

Web dizajn

Web dizajn je područje našeg djelovanja, a sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje krajnjem korisniku.
Detaljnije
Responsive web dizajn

Responsive web dizajn

U mogućnosti smo optimizirati vaše web stranice za sve dostupne veličine zaslona i uređaja koji omogućavaju korisnicima kupnju/pregled sadržaja na bilo kojoj mobilnoj platformi s user friendly navigacijom.
Detaljnije
Razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija je oduvijek bio žarište našeg interesa. Iskusni smo u razvoju naprednih web aplikacija s kompleksnom poslovnom logikom koja obrađuje velike količine podataka i transakcija.
Detaljnije
Web marketing

Web marketing

Optimizacija za pretraživačke servise proces je poboljšanja količine i kvalitete prometa s pretraživača prema jednoj web stranici putem „prirodnih“ („organskih“ ili „algoritamskih“) rezultata pretraživanja.
Detaljnije
Pisanje tekstova za web stranicu

Pisanje tekstova za web stranicu

Ako ste vlasnik web stranice, sigurno znate koliko je važno imati dobro napisane tekstove koji će privući pažnju posjetitelja i zadržati ih na vašoj stranici. Osim toga, kvalitetni tekstovi pomažu u rangiranju...
Detaljnije
Izrada web bannera

Izrada web bannera

Kao dinamičan oblik oglašavanja na internetu, banneri su postali ključni dio oglašavanja za sve tvrtke. Svjesni smo važnosti bannera za online oglašavanje. Isticanjem bannera vaša ponuda može biti lakše primijećena.
Detaljnije

Naš portfolio

Recentni web dizajn radovi

Usko surađujemo s klijentima u nastojanju da svaka web stranica izrazi jedinstvenu osobnost i stil klijenta kroz njegovu prisutnost na webu. U nastavku pogledajte naš recentni web dizajn portfolio: