loading

Zadnja događanja

Novosti

Designrush.com o nama

Designrush.com o nama

U članku pod nazivom10 Best Minimal Website Designs That Embody “Less Is More” Philosophy portal Designrush.com izdvojio je dizajn web stranice Lupus Art Net kao dobar primjer minimalističkog  pristupa web dizajnu s dobrim UX-om.

U tekstu navode da smo pogodili s izborom: boja, fontova i dobro koncipirali navigacijsku strukturu web stranice koja krajnjem korisniku omogućava da na lak način pretražuje web stranicu i dođe do ciljane informacije.

Prilikom dizajniranja web stranice to nam je i bio cilj. Kreiranjem prozračnog minimalističkog web dizajna nastojali smo krajnjeg korisnika privući i navesti da dalje istražuje naše web stranice. Vjerujemo da smo u tome uspjeli :)

Uvršteni smo u rubriku 'Top Web Design Companies in Croatia' kao jedna od boljih firmi u području web dizajna u Hrvatskoj.

DesignRush.com je portal za pronalaženje najboljih profesionalnih agencija, kategoriziranih prema njihovim područjima stručnosti. Analiziraju i rangiraju veliki broj agencija kako bi pomogli tvrtkama da pronađu najbolje agencije s punom uslugom poput: agencija za web dizajn, agencija za digitalni marketing i vrhunskih tehnoloških agencija.